skip to Main Content

In september 2007 hebben wij een zorgfunctie aan onze activiteiten toegevoegd. Niki heeft, uit haar achtergrond, al heel wat ervaring in de zorg, zowel direct als indirect. De stap om een zorgfunctie toe te voegen was dan ook snel gemaakt.

Voor ons was het heel duidelijk dat ons bedrijf, naast de biologische bedrijfsvoering, ook nog een andere maatschappelijke invulling moest krijgen. Na gesprekken met de betrokken wethouders van de Gemeente Drechterland, was de knoop snel doorgehakt.

Juist omdat we een klein bedrijf zijn met verschillende, op elkaar afgestemde activiteiten, is er voor onze zorgcliënten niet alleen genoeg te doen, maar kan men ook een voorkeur uitspreken. Voorop staan natuurlijk de dieren, maar na de verzorging valt er nog genoeg te doen op het terrein, de moes- en fruittuin, de kaaskamer enz.

Ons vindt je zelden de hele dag binnen, buiten is er zoveel te beleven om Actief Jezelf te Zijn.

Dagbesteding:

Om te passen binnen ons concept van dagbesteding (actief jezelf zijn) is het wel handig als je:

  • Het leuk vindt om buiten te zijn
  • Het leuk vindt om samen te werken
  • Het leuk vindt om jezelf vooruit te helpen
  • Het leuk vindt om je talenten te ontdekken
  • Het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten

Bij ons vindt je tal van mogelijkheden om alle bovengenoemde punten in te vullen. Daarbij houden we rekening met wat je kunt, wat je wilt leren en wat je persoonlijke doelen zijn.

Interesse in een plek binnen de dagbesteding, een coaching traject of kortdurende begeleiding groep of 1:1, stuur een mail naar Groenehoeve@heemz.org.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Wij hebben het kwaliteitskeurmerk van Stichting Heemz.org. Jaarlijks nemen wij deel aan het zoönose protocol van de Gezondheidsdienst voor dieren. Zo bent u verzekerd van een veilige, gezonde en de juiste plek om actief jezelf te zijn!

We werken Niet met mensen met verslavingsproblematiek

poep

De hulpboeren aan het werk

Foto's zorgboerderij

tamanda
tgroep-2014
tian-en-merlijn
tingebrog

Meer Foto's!

Bekijk hier meer foto’s van de
zorgboerderij

Back To Top