De Groene Hoeve vof
Lekerweg 25
1608 MB Wijdenes
mob. 06 50 12 79 19 (zorgboerderij en BBB)
mob. 06 30 11 00 57
groenehoeve@gmail.com

Routebeschrijving

Route

Met de auto:

Routebeschrijving vanuit Amsterdam:
Richting Leeuwarden rijden, dan kiezen voor richting Den Helder / Leeuwarden (A7). Op de A7 afslag nummer 8 nemen en de N506 richting Enkhuizen volgen. Bij Tako’s Wok gaat u naar rechts en neemt u de afslag Hem, Wijdenes, Oosterleek. Ga hier direct weer rechts, deze straat heet de Wijmers. De Wijmers gaat over in het Jongeweer en dan bent u al in het dorp. Bij de kruising gaat u rechtdoor richting Oosterleek. Deze straat heet de Molenweg. Na de molen heet het Lekerweg en is het nog zo’n 200 meter aan uw rechterzijde. Onze inrit is direct na huisnummer 27.
Vanaf Lelystad:

De dijk over richting Enkhuizen. Direct naar links richting Stede Broec (N506). U gaat rechtdoor op de rotonde richting Hoorn. Vanaf Tako’s Wok (u gaat dus naar links bij de afslag) kunt u bovenstaande route volgen.

Routebeschrijving met de fiets of benenwagen:
Vanaf de dijk bij Oosterleek volg Oosterleek (is straat), deze gaat over in de Lekerweg, u passeert de Middenweg. 200 meter voor de molen is de ingang aan uw linkerzijde.

Als u de IJsselmeerdijk volgt vanaf Schellinkhout kunt u linksaf Wijdenes in. U bent dan op de Zuider-uitweg. Neem de 2e straat rechts (Molenweg). *
Na de molen heet het de Lekerweg en is het nog zo’n 200 meter aan uw rechterzijde.
Onze inrit is direct na huisnummer 27.

*Alternatief: U volgt de dijk nog verder en gaat dan linksaf Het Wuiver op. Aan het einde gaat u rechtsaf de Kerkbuurt op en dan de eerste rechts (Molenweg). vervolg de route als boven omschreven.
Grotere kaart weergeven

(wordt geopend in een nieuw venster en kan gesloten worden)

De groene hoeve: voor actieve en avontuurlijke mensen