De Groene Hoeve vof
Lekerweg 25
1608 MB Wijdenes
mob. 06 50 12 79 19 (zorgboerderij en BBB)
mob. 06 30 11 00 57
groenehoeve@gmail.com

Routebeschrijving

BoerenBed

Sinds het seizoen 2011 is de Groene hoeve aangesloten bij het Betere BoerenBed. Een bijzonder vakantie in het natuurlijk ritme van de boerderij en het leven op het land.

Boerencamping De Groene Hoeve

Het Betere Boeren Bed is bestemd voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid. Beleving en ervaring; ver weg van de ‘massa en plastic pret’.

Betere boeren Bed-tent
Een Betere Boeren Bed Tent is ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert grootmoeders tijd.

Voor kinderen
Kinderen zijn welkom en mogen meehelpen met allerhande klusjes. Hier betrekken wij ook onze dagbesteding bij. Er zijn twee “instap” momenten. Om 9.30 – 11.00 dieren en om 11.30 –  13.00 groen. Beide blokken kan natuurlijk ook. In dat geval “draaien” de kinderen gewoon mee. Deze activiteiten zijn er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ook in de omgeving is er van alles te doen. Kijk hiervoor op onze pagina activiteiten in de omgeving

Dus voor een heerlijke, natuurlijke vakantie met het ‘back to basic’ gevoel bij zeer enthousiaste en gastvrije boer & boerin, bent u aan het goede adres. Direct reserveren kunt u hier.

Wilt u extra’s boeken zoals een ontbijtmand, een extra loge, opgemaakte bedden of heeft u overige vragen. Stuur dan een mail. Niki beantwoord deze vaak nog dezelfde dag.

Groepen:

Heeft u een feestje, een bruiloft, een surfclub en zoekt u groeps-accomodatie? Dan bent u aan het juiste adres bij de Groene Hoeve! En indien u alle tenten boekt krijgt u ook nog korting van het Betere Boerenbed. In overleg kunnen er ook nog losse kampeermiddelen geplaatst worden.

Er is ruimte voor maximaal ruimte voor 34 personen (waarvan 10 kinderen). Heeft u een andere samenstelling? Overleg dan even met Niki.

 

De groene hoeve: voor actieve en avontuurlijke mensen