De Groene Hoeve
Lekerweg 25
1608 MB Wijdenes
mob. 06 50 12 79 19
groenehoeve@gmail.com

Routebeschrijving

BoerenBed

Sinds het seizoen 2011 is de Groene hoeve aangesloten bij het Betere BoerenBed.
Dit houdt in: bijzonder vakantie vieren in het natuurlijk ritme van het buitenleven. Exclusief rond de mooiste landgoederen en natuurgebieden die Nederland rijk is.

Boerencamping De Groene Hoeve

Het Betere BoerenBed is bestemd voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid. Beleving en ervaring; ver weg van de ‘massa en plastic pret’.

Betere boerenBed-tent
Een Betere BoerenBed Tent is ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijk landleven van de vroegere dagen.

Het Betere BoerenBed is alleen te vinden op werkende agrarische bedrijven waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijke gebied.

Een Betere BoerenBed-boerderij is altijd gevestigd op, rond of in de onmiddellijke omgeving van een natuurgebied of landgoed van de Vereniging van natuurmonumenten of één van de andere organisaties voor natuurbeheer.

Voor kinderen
Ook voor kinderen is er op en rond de boerderij veel te doen met de dieren, speelgelegenheid, binnen em buiten: van de stallen tot onze Konkelkeet kunnen ze boerenspelen en kinderspelletjes doen.

Dus voor een heerlijke, natuurlijke en rustgevende vakantie met het ‘back to basic’ gevoel bij een zeer enthousiast en gastvrije boerin, bent u aan het goede adres.

De groene hoeve: voor actieve en avontuurlijke mensen